sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăNOUTĂȚICum revezi un spectacol după ce îl recomanzi - Tatăl, de Florian...

Cum revezi un spectacol după ce îl recomanzi – Tatăl, de Florian Zeller

Acum câteva zile recomandam un spectacol minunat al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad: Tatăl, de Florian Zeller.

Cum am norocul să știu o parte din distribuția spectacolului și pentru că mi-am molipsit niște prieteni, am decis să merg să revăd spectacolul .

Mi-am zis că va fi interesant să îl văd acum, după ce au trecut 3 ani și mai bine de când l-am văzut ultima dată și mai ales de când am văzut filmul „Tatăl”.

Paranteză: una dintre actrițele din spectacol care în ziua următoare și-a sărbătorit ziua de naștere m-a invitat. Cred că i-a plăcut recenzia, de fapt știu sigur că i-a plăcut.

Am luat biletul de intrare de la poartă, am vorbit cu fetele care ne ghidau spre sală, am așteptat cuminte să primim accesul în sală.

Am revăzut din oamenii pe care îi știu ca fiind iubitori de teatru, pe cei care fac magia din spatele scenei, oameni faini de la tehnic.

Când am auzit primele acorduri ale muzicii care însoțește spectacolul, am fost prinsă din nou de poveste, fascinată de jocul actorilor și m-am bucurat că am revenit în sala de spectacol.

Ideea este că un spectacol bun este ca vinul: pe cum trece timpul, devine și mai bun, nu se omenește, ci are un buchet mai bogat și persistent de arome.

Pentru data viitoare vă pregătesc un nou spectacol, pe care l-am văzut de cele mai multe ori ca spectator de teatru, de 9 ori, și anume: Totul despre femei.

Până data următoare mergeți la TEATRUE, mergeți la FEELM, nu veți regreta.

 

Un articol de Mihaela Livia Popa

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele comentarii

Dacă nu-i cu supărare,

Te rugăm s-accepți reclame.

Pentru tine noi cu drag muncim,

Netu-i musai să-l plătim 🙂